Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Kamer in Den Haag?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Room in Den Haag die aangeboden wordt op RoomDen Haag ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Room in Den Haag.

Kan je al je spullen kwijt in de Room? Mag je wijzigingen in de Room aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Room in Den Haag?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Room voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Room inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Room (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Room in Den Haag? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Room er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Room goed onderhouden?

All FAQs