Kamer huren: niet meer beschikbaar Gerstkamp in Den Haag

  • 7 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Binnenkort krijg ik de sleutels van een leuk huisje in Den Haag, handig gelegen op de grens tussen Bezuidenhout en Mariahoeve (ca 15 minuten fietsen naar het centrum), en met vrij grote achtertuin en een voortuin. Het huisje ligt in een verkeersluw en groen straatje en is nabij sportgelegenheden, winkels, het Haagse bos, uitvalswegen, diverse treinstations en tramlijn 6.
Het lijkt me gezellig om samen met twee andere mensen in dit huisje te wonen en samen een fijne en ontspannen leefomgeving te creëren. Mijn voorkeur gaat uit naar vrouwelijke medebewoners.

Het huis
Het huis is als volgt ingedeeld:
De begane grond heeft over de hele diepte van het huis een grote woonkamer (28m2), aparte keuken, gang en wc. Al deze ruimtes zullen gedeelde ruimtes zijn waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer (met wc). Ik zal zelf in een van de slaapkamers slapen en verhuur de andere twee slaapkamers:
• Kamer A is ongeveer 11m2 en is gelegen aan de voorzijde van het huis, een gehele wand is raam waardoor het een lichte kamer is.
• Kamer B is ongeveer 7m2, is gelegen aan de achterzijde van het huis, en biedt toegang tot een balkon (0.75m diep en 5.8m breed) met uitzicht over de achtertuin.

De achtertuin beslaat ca 100m2 en de voortuin ca 26m2. De voor- en achtertuin hebben absoluut potentie en het lijkt me leuk om deze komend voorjaar onder handen te nemen. Wellicht kunnen we in een stukje van de tuin een moestuintje aanleggen :) Het huis heeft een aparte fietsenberging in de straat en er staat een schuurtje in de tuin.
Op dit moment is het huis nog niet ingericht. Ik heb zelf vrij genomen om te verven en e.e.a. in te richten. Als je het leuk vindt hierover mee te denken of toevallig nog een meubelstuk hebt dat goed in het huis past, sta ik daar zeker voor open :)

Wat praktisch zaken
• Kale huurprijs: De kale huurprijs voor kamer A bedraagt €510 euro, en voor kamer B €440.
• Servicekosten: Ik schat dat de servicekosten ca €70 pp zullen zijn; inclusief G/W/L, internet/tv en eventuele inboedelverzekering, maar dit is uiteraard afhankelijk van hoeveel we verbruiken.
• Gezamenlijke huisuitgaven: Het lijkt mij praktisch om een bescheiden ‘potje’ te maken voor gezamenlijke uitgaven (zoals wc-papier, afwasmiddel, schoonmaakspullen) en kleine reparaties (zoals een kapot lampje). Ik schat dat een bijdrage van €10 pp per maand toereikend zal zijn.
• Gezochte personen: Niet-rokend, tussen de 25-35 jaar oud, werkend en die het gezellig vinden om een huis te delen. Voorkeur voor vrouwelijke medebewoners.
• Huurperiode: Het huurcontract zal in eerste instantie een jaarcontract zijn met stilzwijgende verlenging als het ons beiden bevalt.
• Ingangsdatum: Beide kamers komen beschikbaar. Exacte verhuisdatum kan in overleg worden bepaald.

Mocht bovenstaande je aanspreken, dan hoor ik graag van je! Het zou leuk zijn als je kort wat over jezelf vertelt en toelicht waarom je denkt goed in dit huis te passen.
Bezichtiging van het huis en kennismaking zal op een nader te bepalen tijdstip (en in overleg) begin plaatsvinden (vermoedelijk in de week van 10 december).

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 3
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Gedeeld balkon
Binnen roken
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Gedeeld terras
Gedeeld tuin
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 25
Maximum leeftijd: 35
Geslacht: Vrouw
Status: Professional Starter
Tonen op kaart