Kamer huren: niet meer beschikbaar Velpsestraat in Den Haag

  • 66 m2
  • 1 kamer
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Welkom in Den Haag - de stad van vrede, recht en eindeloze mogelijkheden!

Ben jij een mannelijke huisgenoot, die op zoek is naar een comfortabele kamer in deze bruisende stad? Dan heb ik goed nieuws voor je! Deze onlangs gerenoveerde kamer van 9,18m² is perfect voor jou. Gelegen aan de levendige Velpsestraat, in de buurt van het prachtige Zuiderpark, is dit jouw ideale haven.

De kamer is onderdeel van een gedeeld appartement dat slechts één andere huisgenoot heeft. Dit betekent dat je kunt genieten van rust en privacy terwijl je toch kan profiteren van het gezelschap van gelijkgestemde mensen. De kamer zelf heeft een nette laminaatvloer en strakke witte muren voor een moderne en frisse uitstraling. Je hebt ook toegang tot gemeenschappelijke ruimtes zoals de woonkamer, keuken, badkamer en een gezellig balkon.

Als huurder zul je blij zijn te horen dat inschrijving mogelijk is op dit adres. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een officieel verblijf in Den Haag.

De locatie van dit appartement is fantastisch! Het bevindt zich dichtbij het prachtige Zuiderpark, wat ideaal is voor natuurliefhebbers en sportievelingen. De Haagse Hogeschool ligt op slechts 15 minuten met de bus, dus je hoeft nooit in de stress te zitten over reistijden. Bovendien zijn er talloze winkels in de omgeving, waardoor het doen van dagelijkse boodschappen een eitje is.

Laten we het nu hebben over de kosten. De maandelijkse huur bedraagt €550, wat een redelijke prijs is voor een kamer in deze populaire stad. Daarnaast zijn er enkele extra kosten, zoals €10,63 voor water, €14,78 voor WiFi en ongeveer €30 voor belastingen. Vergeet niet dat je ook een borg van €1600 moet betalen. Het inkomen moet minimaal 3 keer de huur zijn of je hebt een garantsteller nodig.

Dit is je kans om te wonen in een prachtige omgeving in Den Haag, met uitstekende verbindingen en meer. Of je nu een student bent, een werkende professional of een stelletje, deze kamer biedt alles wat je nodig hebt. Verlies geen tijd en maak van deze geweldige kans gebruik!

Registreer je gratis en regel een pre-booking! Voor je het weet kun je genieten van het beste dat Den Haag te bieden heeft. Deze unieke kans wil je niet missen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Oostbroek-Zuid
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart