Kamer huren: niet meer beschikbaar Hellingweg in Den Haag

  • 84 m2
  • 1 kamer
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Appartement op een unieke locatie, gelegen in de haven van Scheveningen. Zeer lichte woning met ruime en lichte woonkamer, 1 slaapkamers, parkeergarage en berging. Ruim balkon zeezicht.

Een luxe gestoffeerd, licht appartement (ca. 84 m²) gelegen op de 2e verdieping bevindt zich op loopafstand van het strand, de zee en de gezellige jachthaven en beschikt over voldoende restaurants in de buurt.

INDELING
Toegang via gemeenschappelijk entree met lift. Woonkamer met open keuken met toegang naar ruim terras met riant uitzicht op de jachthaven, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad en separate douche.
In de overdekte parkeergarage bevindt zich 1 parkeerplaats en berging.

BIJZONDERHEDEN
- circa 84 m2
- houten vloeren
- 1 slaapkamer
- lift
- balkon met zeezicht
- dubbele beglazing
- energielabel A
- indoor parkeergarage
- berging

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand € 1.350, - exclusief g/w/e + tv/internet
- servicekosten € 50,- per maand (schoonmaak/elektraverbruik algemene ruimtes, glasbewassing (voor zover verzorgd vanuit VvE) en serviceabonnement CV)
- waarborgsom 01 maand bruto huur
- € 250,- bijdrage schoonmaakkosten huurder

OMGEVING
Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relaxmoment op een handdoek met een goed boek. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter. Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. Dicht op elkaar gebouwde hofjes met smalle straatjes geven sommige delen nog een authentiek vissersdorpkarakter. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt. Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie. In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Vissershaven
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart